Organiseren is creatief en flexibel zijn. De organisatie van een evenement is geslaagd als de verschillende onderdelen ervan op een verrassende manier zijn samengebracht.

PINK Business draagt zorg voor een solide organisatie van uw zakelijke bijeenkomst of event.

Het succes van een zakelijk event of interne bedrijfsbijeenkomst hangt af van de creativiteit en kwaliteit van de organisatie ervan. Uw zakelijke bijeenkomst vraagt om een gedegen voorbereiding. Alle onderdelen regelen tot in de puntjes en alle details helder in het draaiboek verwerken. Dat is waar PINK Business graag uw zorgen uit handen neemt.

Als regisseur van verschillende evenementen is organiseren mij op het lijf geschreven. Het combineren van de verschillende elementen van een event is maatwerk. Creativiteit is daarbij belangrijk en flexibel acteren wanneer dit nodig is, is een voorwaarde. Het bewaken van tijdslijnen en budget is cruciaal. Verrassende elementen, bijzondere werkvormen of interessante sprekers maken uw evenement tot een bijzondere gebeurtenis. De ervaring die ik hierbij heb opgedaan, verzekert een geslaagd evenement.

PINK Business verzorgt onder meer de organisatie van:

zakelijke thema-avonden
bedrijfsbezoeken
medewerkersbijeenkomsten
workshops
trainingen
zakendiners
product-/dienstlanceringen
jubilea

Hebt u een ander verzoek op organisatorisch gebied? Neemt u gerust vrijblijvend contact op en ik bespreek de mogelijkheden met u.