Woorden zijn losse flodders. Communiceren is de kunst de woorden zó aaneen te rijgen dat een heldere boodschap ontstaat.

  PINK Business verzorgt de invulling van uw communicatiebehoefte.

Woorden vormen de basis van een boodschap. Die boodschap is nodig om te communiceren. Om openheid te geven over de vraag wat uw bedrijf of organisatie te bieden heeft. Maar hoe doe je dat? Of hoe kan je dat verbeteren, intensiveren, verduidelijken? Communiceer transparant, eerlijk en regelmatig. Doe het met eenvoudig taalgebruik. En maak het concreet. Belangrijke eigenschappen om het vertrouwen van uw klant te winnen en een professionele, zakelijke relatie op te bouwen.

Heeft u behoefte aan ondersteuning op communicatief gebied of zoekt u hulp bij het geven van handen en voeten aan uw boodschap? PINK Business verzorgt de invulling van uw communicatiebehoefte. Met een jarenlange ervaring als communicatieadviseur is een professionele aanpak gegarandeerd. De liefde voor de Nederlandse grammatica en spelling zorgen voor een kritische blik als het gaat om het opstellen of redigeren van teksten.

PINK Business verzorgt onder meer:

schrijven van teksten;
redigeren van teksten;
maken van social media berichten;
opstellen van persberichten;
maken van een communicatieplan;
communicatieve ondersteuning van a tot z.

Hebt u een ander verzoek op communicatief gebied? Neemt u gerust vrijblijvend contact op en ik bespreek de mogelijkheden met u.