Een gedegen onderbouwing bij een arbeidsrechtelijk geschil of een professioneel advies helpen om de kwestie goed in beeld te krijgen of tot een oplossing te brengen.

PINK Business biedt juridische ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Medewerkers vormen de raderen waardoor uw bedrijf draaiende blijft. Ontstaat er een braam aan een rad of loopt een schakel vast, dan draait uw bedrijf niet meer optimaal. Weet u wat u dan kan doen of welke mogelijkheden er zijn om deze braam weer glad te strijken? Of lukt het niet meer om deze schakel te laten meedraaien in de snelheid waarmee het bedrijf verder wil?

PINK Business biedt u graag ondersteuning op het gebied van arbeidsrechtelijke kwesties of sociale zekerheid. Recent opgedane theoretische kennis is de basis voor een gesprek om te zien wat PINK Business voor kan betekenen. Ondersteuning is de basis; voor juridische bijstand breng ik u in contact met een collega jurist, wetenschappelijk onderlegd en gespecialiseerd in arbeidsrecht. PINK Business is uw gesprekspartner voor arbeidsrechtelijke kwesties. Het doel daarbij is:

  • als klankbord te dienen;
  • kritische vragen te stellen;
  • meer inzichten te krijgen;
  • juridische (on)mogelijkheden te bespreken;
  • oplossingen te genereren.

Hebt u een ander verzoek op arbeidsrechtelijk gebied? Neemt u gerust vrijblijvend contact op en ik bespreek de mogelijkheden met u.